Reviews 4-daagse Droomcirkel

 

Yvonne

Ik ben dankbaar dat het sjamanisme en de droomreizen via jou op mijn pad zijn gekomen. Het betekent voor mij een manier om mij verder te ontwikkelen en te groeien. Jouw begeleiding daarbij heb ik als professioneel en heel waardevol ervaren. Je bent door je authenticiteit, je enthousiasme en je niet oordelende aanwezigheid een hele goede begeleider op deze ontdekkingstocht. Je voelt zaken heel goed aan en speelt hierdoor op het juiste moment en op een passende manier in op wat zich voordoet in de droomcirkel sessies.’

 

Hans

"Bij het gesprek met jou vooraf merkte ik dat ik bij jou mogelijk kon vinden wat ik zocht: een manier om mijn verlangen naar verkenning van mijn eigen mogelijkheden in het sjamanisme te realiseren. Ik had al langer het gevoel dat ik potentie had te kunnen communiceren met ander energievelden: dat vermoeden werd bevestigd tijdens jouw training, waarin mijn sjamanistische potentie wakker werd gemaakt en nu ben ik in staat dit verder te ontwikkelen. Ik vond je begeleiding en uitleg zeer liefdevol met veel respect naar de andere deelnemers met alle ruimte om gevoelens, gedachten en ervaringen te delen."

 

Esther
"In mijn allereerste droomreis kwam ik tegenover een heleboel verschillende dieren te staan, het leek wel de Ark van Noach. Ze hadden een hele duidelijke boodschap voor mij: dans, zing en maak plezier. Dat was heel ontroerend voor mij. Blijkbaar nam ik het leven veel te serieus. Anderhalf jaar later besloot ik mee te doen aan de 4-daagse cursus en deed ik regelmatig thuis ook een droomreis. Ik heb daardoor geleerd erop te vertrouwen dat er allerlei wezens zijn die graag helpen het leven van mensen lichter te maken." 

 

Monique

"Je vroeg om mijn ervaringen met de hartmeditatie. Allereerst vind ik je zang prachtig. Dat vond ik al toen je vorige week zaterdag het lied zong en in deze meditatie opnieuw. Ik was niet bekend met deze manier van zingen. Ik vind het prachtig en ontroerend hoe deze klanken golven van emoties vertolken. Ik zou er uren naar kunnen luisteren en meegolven. Elke ochtend na het opstaan doe ik de meditatie. Zodra je zang begint, laat ik me meenemen op de golven van de klanken. Ik ervaar een scherper bewustzijn van mijn omgeving en ik betrap me erop dat ik de melodie van de meditatie neurie onder het fietsen."

 

Iryanka

"Ik vond het geweldig! Het was alsof je naar een andere wereld gaat, een parallelle werkelijkheid. Wat fijn was is dat ik daar antwoorden kreeg op vragen, soms uit totáál onverwachte hoek. Die antwoorden gaven me kracht en steun in het normale dagelijkse leven. In de groep met jou op de trommel ben je nooit alleen, er is begeleiding en er zijn zielen om je heen die met je mee doen en gaan. Door in een groep te leren reizen kan ik me nu helemaal ontspannen in de droomwereld, zelfs alleen. Daarmee groeide het vertrouwen in de wereld, in het leven én mijn zelfvertrouwen. Ik heb via de droomcirkel ook de trom ontdekt. Die is voor mij echt een soort poort naar een andere wereld. Een wereld waarin je het dagelijkse even los kunt laten en rust kunt vinden. Het duurde even maar toen lukte het me om mijzelf te begeleiden op een droomreis: dat was heel bijzonder. Ik vind antwoorden die mijn sterker maken in het leven, ik kan ontspannen in de droomwereld. Dat ik het kan en zelfs alleen heeft mijn zelfvertrouwen doen groeien; ik durf en ga nu muziek maken ook voor anderen. Ik sta nu sterker in het leven. Daarnaast heeft het mij getoond dat sjamanisme bij mij past en een super aanvulling is op mijn werk als natuurgeneeskundige therapeut."