De 4-daagse Droomcirkel - de sjamanistische trancereis

Het innerlijke pad naar groei en transformatie

(reviews)

Verlang jij er ook naar om meer vanuit je hart en je intuïtie te leven?

In deze sjamanistische training leer je in 4 dagdelen reizen naar krachtplekken in de onder- en bovenwereld en krijg je geleide meditaties mee naar huis om thuis het Droomreizen je eigen te maken. Je ontmoet je eigen gidsen zoals Krachtdieren en leert steeds meer vertrouwen op je innerlijke hulpbronnen bij het zoeken naar antwoorden op levensvragen. Iedere bijeenkomst start met een hartmeditatie met drum en zang om te kijken vanuit welke intentie je de Droomreis ingaat.

Bij het reizen kom je door het geluid van de drum in een andere bewustzijnsfrequentie die ervoor zorgt dat je anders gaan waarnemen. Je denken wordt uitgeschakeld en je komt in een andere staat van bewustzijn. Hierdoor kun je met een andere perspectief gaan kijken naar jezelf en de thema's die je op je pad tegenkomt. De Droomreizen worden begeleid met de sjamanendrum, geleide meditatie en melodieuze zang. De zang, die intuïtief is en diep doorwerkt, nodigt samen met de klank van de drum uit tot het loslaten van oude energetische patronen. Na iedere Droomreis worden er ook verschillende meditatieve instrumenten ingezet zoals klankschalen. 

Iedere bijeenkomst in de training wordt onderbouwd met sjamanistische literatuur en is gekoppeld aan een specifiek onderwerp met als opbouw: De Levensboom, Krachtdieren, De Innerlijke Gids, De Kracht van Voorouders. Na iedere bijeenkomst ontvang je een opname met een geleide meditatie om thuis mee aan de slag te gaan. Door je innerlijke wereld steeds meer bewust waar te nemen, kun je op een verrassende manier antwoorden en inzichten krijgen op levensvragen.

 

Opbouw van de training 

De Levensboom
Het concept van de levensboom bestaat in veel culturen. Meestal wordt hij gezien als een boom, die dwars door het universum heen groeit. Hij staat symbool voor de verbindende kracht die alles in zich verenigt, zowel de uiterlijke als innerlijke wereld, de onzichtbare en zichtbare realiteiten. Deze levensboom verbindt de verschillende werelden met elkaar die het sjamanisme kent, waaronder de benedenwereld en de bovenwereld. In deze workshop maak je kennis met deze werelden en ga je voor het eerst reizen naar de benedenwereld.

 

Krachtdieren
Krachtdieren zijn beschermgeesten in de vorm van een dier en de drager van onze persoonlijke kracht. Zij zijn spirituele gidsen, die hun wijsheid met ons delen. Zij zijn onze helpers, beschermers en begeleiders in onze dromen én in de alledaagse realiteit. Krachtdieren zijn de symbolen van kracht uit de onzichtbare wereld, die we in de zichtbare wereld kunnen leren manifesteren. Voor sjamanen zijn krachtdieren onmisbare helpers bij hun reizen naar de andere werelden, bij hun zoektochten naar antwoorden. In deze workshop maak je kennis met je krachtdier(en) en ervaar je hoe je vanuit je eigen levensvraag kunt reizen met je krachtdier door de Benedenwereld.


Je innerlijke Gids
Gidsen zijn wijze oude zielen, die het ‘wiel van incarnatie’ achter zich gelaten hebben, en hun levenservaring graag willen delen. Dit zijn liefdevolle en wijze mentoren die je in dit leven willen begeleiden. Soms worden deze gidsen ook wel engelbewaarder genoemd. Ze treden op als begeleider en adviseur en waren vaak al voor je geboorte bij je. Naarmate je ouder wordt, kunnen er meerdere gidsen in je leven bij komen. Deze gidsen kun je ontmoeten in de bovenwereld. In deze workshop reizen we naar de bovenwereld om te kijken wie onze gidsen zijn en hoe zij ons kunnen helpen bij een levensvraag.

De Kracht van de Voorouders
De relatie met je voorouders is cruciaal in het sjamanisme. Enorm veel culturen op de aarde zijn nog steeds sterk verbonden met hun voorouders en alle bijbehorende rituelen. Belangrijk is het eren van de voorouders (ouders en grootouders en daarvoor) op een respectvolle manier. In de workshop staan wij stil bij onze voorouders en reizen we naar de bovenwereld om hiermee contact te maken en om te kijken wat onze voorouders ons te vertellen hebben. Ter afsluiting zingen we samen een (Engelstalig) lied om onze voorouders te eren.

 

Een training die al veel mensen verder heeft geholpen op hun levenspad. 

Op locatie bij het prachtige groene NovaStrada, centrum voor Yoga en Bewustzijn in Roden.  

Wil je eerst een keer het Droomreizen zelf ervaren? Kijk dan hier voor de introductieworkshops. 

 

Begeleiding: Layla Radjab

Data (zaterdagen): 28/9, 19/10, 16/11, 14/12

Tijdstip: 13.30 - 16.30 uur

Locatie: yogacentrum NovaStrada in Roden

Bijdrage: 265 euro (inclusief thee & lekkers)

Info en opgave: laylaradjab@gmail.com

 

 

De 4-daagse Droomcirkel wordt ook op individuele basis aangeboden of als duo-training. In deze training is veel ruimte voor jouw persoonlijke proces. Klik hier om de flyer op te vragen.