Welkom bij trainingscentrum CIrkeL, Centrum voor Intuïtief Leiderschap. 

CIrkeLis een samenwerkingsverband van Layla Radjab en Marieke Mosk.

Doel van ons trainingscentrum is het liefdevol verhogen van de frequentie van alle levende wezens op de planeet in het besef dat we onderdeel zijn van een groter bewustzijn.

De groei van dit bewustzijn maakt dat we ons onze zielsmissie gaan her-inneren en in onze kracht kunnen gaan staan om ten volle onze eigen waarheid en potentie te leven in verbinding met al wat leeft.

Met onze workshops en trainingen helpen we jou jouw kwaliteiten als mens te realiseren in verbinding met je oorspronkelijke natuur en hopen we een bijdrage te leveren aan een leefbare wereld, waarin spirituele groei en vreugde ten diepste met elkaar verbonden zijn.   

 

 

 

 

Layla Radjab 

Sjamanistisch coach & soundhealer

Layla begeleidt trainingen bij CIrkeL en heeft een eigen praktijk als sjamanistisch coach.

Layla volgde meerdere trainingen in de soundhealing en in het sjamanisme, o.a. bij Roel Crabbé van centrum Anam Cara in België. Dit diepgaande droomwerk in de menselijke ziel gaven haar vanaf het eerste moment het gevoel van thuiskomen. Bij haar sjamanistisch droomwerk zet ze haar zangstem, die intuïtief is en diep doorwerkt, in als klank voor healing samen met de genezende klank van haar sjamanendrum en andere meditatieve instrumenten. In haar werk met mensen zoekt ze naar de verbinding vanuit de kracht van het Hart.  

Layla: “Voor mij gaat sjamanisme over je eigen unieke plek innemen in een groter geheel, je verbonden voelen met het universum. En dat jij als mens je eigen taak hebt op deze aarde. Iedereen heeft zijn eigen ‘dreamsong’, zijn of haar eigen spirituele landschap. Deze draag je met je mee vanuit je voorouders. Het is aan jou om er contact mee te maken. Zodat je gaat leven vanuit de wijsheid van je hart, vanuit wie jij ten diepste bent”.

Je kunt een muziekopname met haar zangstem beluisteren op de website van haar praktijk:  www.droomtijdvandeziel.nl  

Beluister ook de muziekfragmenten op soundcloud: https://soundcloud.com/layla-radjab

 

Marieke Mosk

Massagetherapeut en energetisch & systemisch counselor

Marieke begeleidt trainingen bij CIrkeL en heeft een eigen praktijk als lichaamsgericht therapeut.

Marieke werd en wordt gedreven door een diep verlangen naar heelheid. Ze werd opgeleid tot natuurgeneeskundig massagetherapeut, gebaseerd op de idee dat alles samenhangt. Er volgden studies met betrekking tot het grotere plaatje en de wetenschap dat alles in de basis energie is, waaronder Familie Opstellingen, Shamanistisch werk en Verzamelpuntcorrectie. Ze werkt professioneel met ‘lichamen’ in de breedste zin van het woord. Ze bevordert zelf-heling, bewustzijnsprocessen en empowerment geworteld in intentie en in het begrip dat we tegelijk de makers van dit bestaan én de creatie zelf zijn.

Marieke: “Een van mijn favoriete uitspraken is: ‘Nature is magical, and magic is natural’ (Linda Tucker).  Ik help je zoeken en vinden waar bij jou de opening zit om jezelf te helen en verheffen door dat te doen wat werkt.”

Voor een individuele behandeling kun je een afspraak boeken via mijn website:

www.mariekemoskmassage.nl