Healing drumcirkel

Laat je levenskracht stromen en vier het leven  

 

Ervaar de kracht van het spelen op de sjamanendrum en het zingen van prachtige songs van de Native Americans en andere liederen uit verschillende werelddelen en verbindt je vanuit het hart met de genezende klanken van de drum. Op locatie bij het mooie yogacentrum NovaStrada in Roden. Deze workshop werd door eerdere deelnemers ervaren als zeer 'bevrijdend'. 

 

We starten de drumcirkel met een hartmeditatie, waarbij er voor je gedrumd en gezongen wordt, en het zetten van een intentie. Van hieruit onderzoeken we hoe jij je van binnenuit kunt afstemmen op de drum. Layla begeleidt de drums met haar melodieuze zangstem en nodigt je uit om samen je stem te bevrijden door prachtige traditionele liederen te zingen. Sommige van deze songs worden van generatie op generatie overgedragen en weten je te raken. Je krijgt bij de liederen ritmes aangeleerd bij de drum en ontvangt na afloop opnames om thuis te kunnen beluisteren.

 

We kijken naar een Cherokee watersong, zingen liederen over Pachamama (Moeder Aarde) en reizen mee met de Grote Gouden Vogel…Ook zingen we enkele nieuwe liederen, waaronder een prachtig lied uit de Seneca traditie over grootmoeder Maan. 

Naast deze songs is er ook ruimte voor vrije improvisatie, waarbij een ieder uit de groep zijn of haar eigen reis maakt op de drum. 

We sluiten de cirkel af met een healing ceremonie met onze drums voor 1 of 2 deelnemers uit de groep. Ook als ‘gever’ zul je ervaren hoe de trilling van de drums tot in je hele wezen doordringt.

Je hoeft niet muzikaal te zijn om deze workshop te kunnen volgen of te beschikken over een goede zangstem. Iedere drum heeft een heartbeat en jij ook… 

 

Je neemt een eigen drum mee of je leent een drum. Er zijn enkele leendrums beschikbaar, geef het aan als je dit wenst. Het werken met de drum kun je ook goed combineren met een eigen praktijk zoals bij de yoga of bij de massage.

 

 

Begeleiding: Layla Radjab

Data: vrijdag 26 april & zaterdag 31 augustus, van 13.30 - 17.00 uur 

Locatie:  yogacentrum NovaStrada, Roden 

Meenemen: eigen drum (of je leent een drum), meditatiekussentje.

Bijdrage: €50- (inclusief thee & lekkers)

Info en opgave: laylaradjab@gmail.com