Droomcirkel - de sjamanistische trancereis

In verbinding met je intuïtie en je creatiekracht

Van oudsher komen mensen bij elkaar in cirkels  om verhalen te delen. Samen dromen geeft kracht en verbondenheid en is een helend ritueel om het leven te vieren.

Kom en laat je meenemen door melodieuze intuïtieve zang en de klank van de sjamanendrum naar je binnenwereld.

Een trance-reis is als een wakkere droom, waar je in contact komt met je intuïtie en je innerlijke wereld: de Droomtijd. 

Door de klank van de drum, die als een hartslag is, kom je in een diepe ontspanning. Je denken wordt uitgeschakeld en je komt in een andere staat van bewustzijn. In deze meditatieve staat van zijn kun je betekenisvolle beelden ervaren, nieuwe inzichten krijgen of een energetische heling.

Bij binnenkomst wordt je gesmudged, dat wil zeggen dat je energieveld wordt gereinigd met de rook van salie. 

We starten de cirkel met een hartmeditatie, waarbij er voor je gedrumd en gezongen wordt om je hartchakra te openen. 

Daarna ga je liggen op een yoga-matje en luisteren naar het geluid van de sjamanendrum. Je wordt daarbij begeleid met een geleide meditatie naar een krachtplek, waar je gidsen kunt ontmoeten zoals Krachtdieren. Hierdoor ga je bewust de droomstaat binnen. Dit is vergelijkbaar met dromen zoals je ’s nachts doet, maar nu ben je wakker. Dit is een natuurlijk proces, waar je niet meer voor hoeft te doen dan je open te stellen voor de innerlijke beelden en gewaarwordingen die zich aandienen.

Na het reizen ben je welkom om je ervaringen te delen.

We kijken dan hoe jouw Droomreis jou meer inzicht kan verschaffen op je levenspad.

 

Het Droomreizen in deze cirkel wordt gecombineerd met soundhealing door de klank van melodieuze intuïtieve zang en andere meditatieve instrumenten zoals klankschalen  

Deze droomcirkel is geschikt voor mensen met en zonder ervaring in het trance-reizen en is tevens een introductieworkshop voor de 4-daagse Droomcirkel, die wordt aangeboden in de herfst. 

 

 

Locatie: yogacentrum NovaStrada, Vlasveen 32, Roden 

Datum: vrijdag 6 september, 13.30 - 16.30 uur 

Begeleiding: Layla Radjab

Bijdrage: €45,- (inclusief thee & lekkers)

Info en opgave: laylaradjab@gmail.com