Reviews ManifestatieKracht             

 

JG

"Heel verrassend, overstijgend, intens en verrijkend. De workshop nodigt uit om voorbij het alle daagse te gaan, te kijken, te voelen, te ervaren. Als een frisse windstroom en/of heldere zonnestralen door vastgezette patronen en valkuilen, weer te bewegen. Op een ander, energetisch niveau te zien en te mogen zijn.

De combinatie van droomreizen en opstellingen was voor mij zo aanvullend en toevoegend. Maar ook jullie zorgvuldige begeleiding, aandacht, humor en betrokkenheid maakt dat er openheid en kwetsbaarheid mag en kan zijn. En dan Manifesteert zich ieders Kracht.

Ik waardeer jullie zorgvuldige opzet van de dag, maar ook de openheid om te werken met wat zich op het moment aandient/ manifesteert. Jullie aandacht  en begeleiding voor iedereen, beiden op eigen, elkaar aanvullende, wijze. Goed zien/voelen wat ieder nodig heeft, de zorgvuldige afronding tijdens en van de dag. Jullie 'met beide benen op de grond' houding (aardsheid).  En tot slot: jullie begeleiden maar blijven ook gelijkwaardige leden van de groep. Er is openheid, onderlinge respect en verbondenheid."

 

ED

"Mijn ervaring is boven verwachting. Ik merk dat er veel verschoven is en ik had dit niet verwacht. Smaakt naar meer smaakje.

Jullie vullen elkaar mooi aan. Wat jullie neerzetten is uniek. Ik zou zeggen houwe zo. Diepgang met het sjamanisme me luv it

En niet erom heen draaien, maar recht door zee. Wat jullie neerzetten is zo totaal anders.

Ik zou zeggen: kom ervaren."

 

MR

'" Een prachtige combinatie van Opstellingen en Droomreizen, voor mijn gevoel gebeuren er wonderen. Er worden dingen aangeraakt, waarmee er transformatie kan plaatsvinden, inzichten!!, groei!! Dichter bij jezelf komen. Patronen helpen doorbreken, die niet meer dienend zijn. Ik voel gelijkwaardigheid en ook warmte en menselijkheid. Er is een veilige setting. Het hoeft niet perfect - er is ruimte voor iedereen, inclusief jullie, om jezelf te zijn. Bedankt voor jullie prachtige (creatie)kracht!! ❤️"

 

terug