Sjamanistisch klankconcert

Alles in het universum bestaat uit trilling. Klank is hoorbaar geworden trilling. Klank hoor je en voel je en raakt ons letterlijk in ons hele wezen.

Bij dit sjamanistische klankconcert wordt je op liefdevolle wijze door zang en klank meegenomen op reis naar de Droomtijd. Dit is de plek waar klank en trilling weer door jouw hele wezen kunnen gaan stromen. 

Bij binnenkomst wordt je gesmudged, dat wil zeggen dat je energieveld gereinigd wordt met de rook van salie.

We starten de cirkel met een hartmeditatie, waarbij er voor je gedrumd en gezongen wordt om je hartchakra te openen.

Daarna ga je ontspannen liggen op een yoga-matje en gaan we voor je spelen op meditatieve instrumenten zoals de sjamanendrum, (kristallen) klankschalen, handpan, native flute, oceandrum, shruti-box, kalimba en koshi. 

De klanken die hierbij gezongen worden, zijn intuïtief en werken zeer diep door. Soms zijn dit ook bestaande Indianenliederen.

We komen ook langs om jouw lichaam de trillingen van instrumenten te laten voelen zoals klankschalen. Deze trillingen resoneren op celniveau en nodigen samen met de zang en de andere instrumenten uit tot het vrijmaken van oude energetische patronen. Je kunt gaan loslaten en komt in een diepe verstilling, helemaal in het ZIJN van waaruit je contact kunt maken contact met je oorspronkelijke lichtfrequentie. Je ervaart daarbij een gevoel van tijdloosheid en voelt hoe je op zielsniveau wordt aangeraakt.   

Na afloop van het klankconcert krijg je thee en lekkers en ben je welkom om je ervaringen te delen.

 

Begeleiding: Layla Radjab Karka Speelman

Datum en tijd: zondag, 14.30 - 17.00 uur - deze cirkel wordt weer aangeboden na de zomer

Locatie: kerkje Fransum, Fransumerweg 4, Den Ham 

Bijdrage: € 35,00 (inclusief thee & lekkers)

Info en opgave: laylaradjab@gmail.com