Blote-Voeten-Dans & Stembevrijding

Dans als Medicijn

Warme vloer, blote voeten en wereldmuziek met mooie ritmes... 

Door samen te dansen en te luisteren naar wat je lichaam je vertelt, verbindt je je met jezelf én met de ander. Voelend dansen, het bewustzijn uitnodigen aanwezig te zijn in de dans. Stil, meer naar binnen gekeerd of expressief in verbinding. In het dansen kan je je gevoelens laten stromen en je overgeven. 

In deze cirkel nodigen we je ook uit om samen te zingen en je stem te bevrijden.

We beginnen met stemimprovisatie en een dans meditatie als uitnodiging om het bewustzijn in het lichaam meer wakker te ervaren. Met live djembé die je prikkelt tot het vrije gevoel van de overgave aan de dans. Hierna volgt een ontmoeting met een andere danser. 

Vervolgens gaan we los met een uur lang mooie ritmes en muziek van over de hele wereld. Al dansend verken je de ruimtes in jezelf en in dit mooie kleine kerkje. Soms alleen, soms met de ander. Soms op afstand, soms dichtbij. Speelsheid, kracht, kwetsbaarheid. Dansen in verbinding met je ziel. 

Na de dans vinden we onszelf terug op Moeder Aarde, op een meditatiekussentje of een deken, in de klanken van meditatieve muziek met live instrumenten zoals de sjamanendrum, klankschalen, native flute en de melodieuze intuïtieve zang van Layla. 

Van harte vieren we deze bijzondere bijeenkomst met jou.....

Alles liefdevol verzorgd met warme thee en passende lekkernij.

Mogen we je verwelkomen?

 

 

Begeleiding: Layla Radjab Karka Speelman

Datum en tijd: zondag 14 juli van 14.30 - 17.00 uur 

Locatie: Het kleine kerkje, Broek 2, 9511PT, Gieterveen (mét vloerverwarming)

Bijdrage: € 30,00 (inclusief thee & lekkers)

Info en opgave: laylaradjab@gmail.com